Întâlnirile din Sala personală sunt blocate în mod implicit. Când blocați întâlnirea, aceasta împiedică mai mulți participanți să se alăture până când îirecunoașteți . Puteți bloca sau debloca întâlnirea în orice moment în timp ce sesiunea este în curs de desfășurare. Dacă aveți întâlniri back-to-back sau aveți nevoie de confidențialitate în Camera personală, blocați camera.

Când întâlnirea este blocată:

  • Nimeni nu poate intra în întâlnire până când nu o deblocați.

  • Vedeți o listă cu toți participanții care așteaptă în lobby. Lista indică cine s-a conectat și cine nu. Puteți alege pe cine să permiteți în întâlnire. Pentru mai multe informații despre participanții la întâlnirea din lobby, consultați Permiteți unei persoane să intre în Webex Meeting.

  • Oricine s-a alăturat deja întâlnirii, inclusiv gazda, nu poate apela pentru a se conecta la componenta audio a întâlnirii. Aceștia își pot utiliza în continuare computerul pentru audio sau pot solicita ca întâlnirea să îi sune.


 

Pentru utilizatorii platformei video Webex versiunea 1.0: Dacă setați întâlnirea să se blocheze automat la 0 minute după începerea întâlnirii, vă recomandăm să începeți întâlnirea de laWebex Meetingsaplicație astfel încât să puteți admite participanți. Nu veți putea admite participanții utilizând dispozitivul video. Pentru a afla ce versiuni utilizați, consultați Găsirea număruluide versiune Webex Meetings.

41.12 și versiuni anterioare

Blocarea sau deblocarea întâlnirii

În timpul unei întâlniri, accesați Mai multe opțiuniMai multe opțiuni în controalele întâlnirii, apoi faceți clic pe glisorul de lângă Blocare întâlnire pentru a bloca sau debloca întâlnirea.

Participanții autentificați din organizația dumneavoastră se pot alătura întotdeauna întâlnirilor deblocate, fără a fi nevoie să aștepte în lobby.

Alegeți setările pentru participanții neautentificați în funcție de cerințele de securitate ale site-ului dvs. Puteți permite oaspeților să se alăture direct întâlnirilor deblocate. Dacă blocați întâlnirea, le puteți permite oaspeților să aștepte în lobby până când sunt admiși sau să împiedicați oaspeții să se alăture deloc.

Puteți seta propriile setări în timp ce programați o întâlnire de pe site sau din preferințele Cameră personală pentru întâlnirile din sala dvs.

Blocarea automată a întâlnirii programate

Puteți seta opțiunile de întâlnire blocate în timp ce programați întâlnirea. Alegeți comportamentul oaspeților pentru asocierea la întâlnire și alegeți dacă să blocați automat întâlnirea după începerea acesteia. Puteți alege între 0, 5, 10, 15 sau 20 de minute. În mod implicit, întâlnirea se blochează după 10 minute. Pentru mai multe informații, consultați Opțiuni avansate de planificare pentru Webex Meetings și WebinarsWebex.

Blocarea automată a camerei personale

Puteți seta o opțiune în preferințele Cameră personală pentru a vă bloca automat camera după ce începeți o întâlnire. Puteți alege între 0, 5, 10, 15 sau 20 de minute. În mod implicit, Camera personală se blochează după 10 minute.


 

PentruWebexversiunea 42.1 și versiunile ulterioare, Camera personală este setată să se blocheze la 0 minute. Pentru versiunile anterioare, gazdele trebuie să o seteze singure.

1

Accesați Preferințe > Cameramea personală.

2

Bifați caseta de lângă Blocareautomată, apoi alegeți câte minute doriți înainte ca Sala personală să se blocheze.