Møtene i personlige rom er låst som standard. Når du låser møtet, hindrer det ytterligere deltakere fra å bli med før du slipper dem in. Du kan låse eller låse opp møtet når som helst mens økten pågår. Hvis du har etterfølgende møter eller trenger å holde det personlige rommet privat, kan du låse rommet.

Når møtet er låst:

  • Ingen kan gå inn i møtet før du låser det opp.

  • Du ser en liste over alle deltakerne som venter i lobbyen. Listen viser hvem som har logget på, og hvem som ikke har gjort det. Du kan velge hvem du vil slippe inn i møtet. Hvis du vil ha mer informasjon om møtedeltakere i lobbyen, kan du se La noen komme inn på Webex-møtet.

  • De som allerede har blitt med i møtet, inkludert verten, kan ikke ringe inn for å koble til møtelyden. De kan likevel bruke datamaskinen til lyd, eller få møtet til å ringe dem.


 

For brukere på Webex videoplattform versjon 1.0: Hvis du angir at møtet skal låses automatisk 0 minutter etter at møtet har startet, anbefaler vi at du starter møtet fraWebex Meetingsappen slik at du kan slippe inn deltakere. Du kan ikke slippe inn deltakere ved hjelp av videoenheten. Hvis du vil finne ut hvilke versjoner du bruker, kan du se Finne versjonsnummeretfor Webex Meetings.

41.12 og tidligere

Låse eller låse opp møtet

Under et møte går du til Flere alternativerFlere alternativer i møtekontrollene, og deretter klikker du glidebryteren ved siden av Lås møte for å låse eller låse opp møtet.

Godkjente deltakere i organisasjonen kan alltid delta i ulåste møter uten å måtte vente i lobbyen.

Velg innstillingene for ikke-godkjente deltakere i henhold til sikkerhetskravene for området. Du kan la gjestene bli med på ulåste møter direkte. Hvis du låser møtet, kan du la gjestene vente i lobbyen til de slippes inn, eller hindre gjester i å bli med i det hele tatt.

Du kan angi dine egne innstillinger mens du planlegger et møte fra nettstedet, eller fra innstillingene for Mitt personlige rom for møter i rommet ditt.

Låse det planlagte møtet automatisk

Du kan angi de låste møtealternativene mens du planlegger møtet. Velg gjesteatferden for å bli med i møtet, og velg om du vil låse møtet automatisk etter at det har startet. Du kan velge mellom 0, 5, 10, 15 eller 20 minutter. Som standard låses møtet etter 10 minutter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Avanserte planleggingsalternativer for Webex Meetings og Webex Webinars.

Lås ditt personlige rom automatisk

Du kan angi et alternativ i personlige rominnstillinger for å låse rommet automatisk etter at du har startet et møte. Du kan velge mellom 0, 5, 10, 15 eller 20 minutter. Som standard låses ditt personlige rom etter 10 minutter.


 

forWebexversjon 42.1 og nyere, er ditt personlige rom satt til å låses på 0 minutter. For tidligere versjoner må verter angi det selv.

1

Gå til Innstillinger > Mitt personlige rom.

2

Merk av i boksen ved siden av Automatisk låsing, og velg deretter hvor mange minutter du vil det skal gå før det personlige rommet låses.