Möten i ditt personliga rum är låsta som standard. När du låser ditt möte förhindrar det att fler deltagare ansluter till tills du släpper in dem. Du kan när som helst låsa eller låsa upp mötet under tiden sessionen pågår. Om du har efterföljande möten eller behöver sekretess i ditt personliga rum ska du låsa rummet.

När mötet är låst:

  • Ingen kan delta i mötet förrän du låser upp det.

  • Kan du se en lista över deltagare som väntar i lobbyn. Listan visar vilka som har loggat in och vilka som inte har gjort det. Du kan välja vilka som ska släppas in på mötet. För mer information om mötesdeltagare i din lobby, se Släpp in någon i ditt Webex Meeting.

  • Alla som redan anslutit till mötet, inklusive värden, kan inte ringa in för att ansluta till mötesljudet. De kan fortfarande använda datorn för ljud eller göra så att mötet ringer dem.


 

För användare med Webex videoplattform version 1.0: Om du ställer in att mötet ska låsas automatiskt 0 minuter efter att mötet har startat rekommenderar vi att du startar mötet frånWebex Meetingsså att du kan släppa in deltagare. Du kan inte släppa in deltagare med videoenheten. Se Hitta ditt Webex Meetings för att ta reda på vilka versioner du använder.

41.12 och tidigare

Lås eller lås upp ditt möte

Under ett möte går du till Fler alternativFler alternativ i möteskontrollerna och klickar sedan på skjutreglaget bredvid Lås möte för att låsa eller låsa upp ditt möte.

Autentiserade mötesdeltagare i din organisation kan alltid delta i olåsta möten utan att behöva vänta i lobbyn.

Välj dina inställningar för obehöriga mötesdeltagare enligt dina webbplatssäkerhetskrav. Du kan tillåta gäster att delta i olåsta möten direkt. Om du låser ditt möte kan du tillåta gäster att vänta i lobbyn tills de släppas in eller hindra gäster från att delta alls.

Du kan ange dina egna inställningar när du schemalägger ett möte från din -webbplats eller från inställningarna för personliga rum för möten i ditt rum.

Lås ditt schemalagt möte

Du kan ställa in alternativ för låsta möten när du schemalägger ditt möte. Välj gästbeteende för att delta i mötet och välj om du vill låsa mötet automatiskt när det har startat. Du kan välja mellan 0, 5, 10, 15 eller 20 minuter. Som standard låser mötet efter 10 minuter. För mer information, se Avancerade schemaläggningsalternativ för Webex Meetings och Webex Webbsinglar.

Lås ditt personliga rum automatiskt

Du kan ställa in alternativet att ditt rum ska låsas automatiskt när du har börjat ett möte i inställningarna för ditt personliga rum. Du kan välja mellan 0, 5, 10, 15 eller 20 minuter. Som standard låser sig ditt personliga rum efter 10 minuter.


 

TillWebexversion 42.1 och senare är ditt personliga mötesrum inställt på att låsas i 0 minuter. I tidigare versioner måste värdar ställa in dem själva.

1

Gå till Inställningar > Mitt personliga rum.

2

Markera rutan bredvid Automatiskt lås ochvälj sedan hur många minuter du vill ha innan ditt personliga rum låser sig.