פגישות החדר האישי שלך נעולות כברירת מחדל. כשאתה נועל את הפגישה, זה מונע ממשתתפים נוספים להצטרף עד שאתה מודה בהם. באפשרותך לנעול או לבטל את נעילת הפגישה בכל עת בזמן שההפעלה מתבצעת. אם אתם מקיימים פגישות גב אל גב או שאתם זקוקים לפרטיות בחדר האישי שלכם, נעלו את החדר.

כאשר הפגישה נעולה:

  • אף אחד לא יכול להיכנס לפגישה עד שתפתח אותה.

  • אתה רואה רשימה של כל המשתתפים הממתינים בלובי. הרשימה מציינת מי התחבר ומי לא. אתה יכול לבחור את מי לאפשר לפגישה. לקבלת מידע נוסף על משתתפי הפגישה בלובי שלך, ראה מתן אפשרות למישהו להיכנס לפגישתWebex שלך.

  • כל מי שכבר הצטרף לפגישה, כולל המארח, אינו יכול להתקשר כדי להתחבר לשמע הפגישה. הם עדיין יכולים להשתמש במחשב שלהם לשמע, או שהפגישה תתקשר אליהם.


 

למשתמשים בפלטפורמת הווידאו Webex גרסה 1.0: אם תגדיר את הפגישה כך שתינעל באופן אוטומטי 0 דקות לאחר תחילת הפגישה, מומלץ להתחיל את הפגישה מתוךWebex Meetingsאפליקציה כדי שתוכל לקלוט משתתפים. לא תוכל לקבל משתתפים באמצעות מכשיר הווידאו. כדי לגלות באילו גירסאות אתה משתמש, ראה חיפוש מספרהגירסה של פגישות Webex.

41.12 או מוקדם יותר

נעילה או ביטול נעילה של הפגישה

במהלך פגישה, עבור אל אפשרויותאפשרויות נוספות נוספות בפקדי הפגישה ולאחר מכן לחץ על המחוון לצד נעילת הפגישה כדי לנעול או לבטל את נעילת הפגישה.

משתתפים מאומתים בארגון שלך יכולים תמיד להצטרף לפגישות לא נעולות, מבלי שיצטרכו להמתין בלובי.

בחר את ההגדרות שלך עבור משתתפים לא מאומתים בהתאם לדרישות אבטחת האתר שלך. תוכלו לאפשר לאורחים להצטרף ישירות לפגישות שאינן נעולות. אם אתם נועלים את הפגישה שלכם, אתם יכולים לאפשר לאורחים להמתין בלובי עד הכניסה, או למנוע מאורחים להצטרף בכלל.

באפשרותך להגדיר הגדרות משלך בעת תזמון פגישה מהאתר שלך, או מתוך העדפות חדר אישי לפגישות בחדר שלך.

נעל באופן אוטומטי את הפגישה המתוזמנת שלך

באפשרותך להגדיר את אפשרויות הפגישה הנעולות שלך בזמן שאתה מתזמן את הפגישה. בחר את אופן הפעולה של האורח להצטרפות לפגישה ובחר אם לנעול את הפגישה באופן אוטומטי לאחר הפעלתה. אתה יכול לבחור מתוך 0, 5, 10, 15 או 20 דקות. כברירת מחדל, הפגישה ננעלת לאחר 10 דקות. לקבלת מידע נוסף, ראה אפשרויות תזמון מתקדמות עבור פגישות Webex וסמינרים מקוונים שלWebex.

נעלו באופן אוטומטי את החדר האישי שלכם

באפשרותך להגדיר אפשרות בהעדפות החדר האישי שלך לנעול את החדר שלך באופן אוטומטי לאחר תחילת הפגישה. אתה יכול לבחור מתוך 0, 5, 10, 15 או 20 דקות. כברירת מחדל, החדר האישי שלכם ננעל לאחר 10 דקות.


 

עבורWebexגרסה 42.1 ואילך, החדר האישי שלך מוגדר להינעל במשך 0 דקות. עבור גירסאות קודמות, מארחים צריכים להגדיר את זה בעצמם.

1

עבור אל העדפות > החדרהאישי שלי.

2

סמן את התיבה לצד נעילהאוטומטית ולאחר מכן בחר כמה דקות תרצה לפני שהחדר האישי שלך יינעל.