Møder i dit personlige lokale er låst som standard. Når du låser dit møde, forhindrer det flere mødedeltagere i at deltage, indtil du lukker dem ind. Du kan når som helst låse eller låse op for mødet under en igangværende session. Hvis du har på hinanden følgende møder eller har brug for databeskyttelse i dit personlige lokale, lås mødelokalet.

Når mødet er låst:

  • Ingen kan til træde ind i mødet, før du låser det op.

  • Du ser en liste over alle mødedeltagere, der venter i lobbyen. Listen angiver, hvem der har logget på, og hvem der ikke har. Du kan vælge, hvem der må være med til mødet. For yderligere oplysninger om mødedeltagere i din lobby, se Giv en person adgang Webex Meeting.

  • Alle, der allerede deltager i mødet, inklusive værten, kan ikke ringe op for at tilslutte til mødets lyd. De kan stadig bruge deres computer til lyd eller få mødet til at ringe til dem.


 

For brugere af Webex-videoplatform version 1.0: Hvis du indstiller dit møde til at låse automatisk, 0 minutter efter at mødet starter, anbefaler vi, at du starter dit møde fraWebex Meetingsapp, så du kan give deltagere adgang. Du vil ikke kunne give deltagere adgang ved at bruge videoenheden. Find ud af, hvilke versioner du bruger, i Find dit Webex Meetings versionsnummer.

41.12 og tidligere

Lås eller lås dit møde op

Under et møde skal du gå til Flere valgmuligheder Flere valgmulighederi mødekontrolfunktionerne og derefter klikke på skydebjælken ved siden af Lås møde for at låse eller låse dit møde op.

Godkendte deltagere i din organisation kan altid deltage i ulåste møder uden at skulle vente i lobbyen.

Vælg dine indstillinger for ikke-godkendte deltagere i henhold til dit websteds sikkerhedskrav. Du kan give gæster mulighed for at deltage i ulåste møder direkte. Hvis du låser dit møde, kan du tillade gæster at vente i lobbyen, indtil de optages, eller forhindre gæster i at deltage på nogen måde.

Du kan indstille dine egne indstillinger under planlægning af et møde fra dit -websted eller fra præferencer for personligt lokale til møder i dit lokale.

Lås automatisk din planlagt møde

Du kan indstille dine låste mødevalgmuligheder, mens du planlægger dit møde. Vælg gæstens adfærd for deltagelse i mødet, og vælg, om mødet låses automatisk, efter det starter. Du kan vælge mellem 0, 5, 10, 15 eller 20 minutter. Som standard låser mødet efter 10 minutter. Se Avancerede planlægningsvalgmuligheder for Webex Meetings og Webex-webinarer for yderligere oplysninger.

Lås automatisk dit personlige lokale

Du kan indstille en valgmulighed i præferencerne for dit personlige lokale for at låse dit lokale automatisk, efter du starter et møde. Du kan vælge mellem 0, 5, 10, 15 eller 20 minutter. Som standard låser dit personlige lokale efter 10 minutter.


 

ForWebexversion 42.1 og senere, er dit personlige lokale indstillet til at låse efter 0 minutter. For tidligere versioner skal værter selv indstille det.

1

Gå til Præferencer > Mit personlige rum.

2

Marker afkrydsningsfeltet ved siden af Automatisk lås, og vælg derefter, hvor mange minutter du ønsker, før dit personlige lokale låser.