Flera personer kan redigera och visa delade whiteboardtavlor samtidigt. I dessa ingår personer som deltar frånWebex-appenför Windows, Mac eller webben.

Andra personer i mötet kan endast visa whiteboardtavlor i mötet, inklusive:

  • Skype för företag och andra tredjepartsappar

  • Webex-appenför iPhone, iPad eller Android

  • Standardbaserade videoslutpunkter (SIP, H.323)

1

Under ett möte går du till Fler alternativ , väljer Ny whiteboardoch den nya whiteboardtavlan delas i mötet.

  • Färgen ändrar markör färgen.

  • Suddgummi stänger av markeringen i ett rader gummi för att ta bort redigeringar eller klickar på Radera igen för att välja Rensa alla och ta bort alla ändringar. Du kan klicka på Ångra för att återställa de ändringar som du just har rensat.

  • Stickies skapar och lägger till käppar. Du kan lägga till text, ändra färg och flytta dem runt på whiteboarden.

  • Ångra tar bort din senaste redigering. Du kan fortsätta att klicka på Ångra och ta bort varje ändring tills du återgår till den senast sparade whiteboarden.

    Ångra är inte tillgängligt om någon väljer Rensa alla på en delad whiteboard. Men om du väljer Rensa alla och ingen annan redigerar whiteboardtavlan, kan du klicka på Ångra för att återställa redigeringarna.

  • Det finns ingen storleksgräns på whiteboardtavlan. Använd piltangenterna på tangentbordet när du vill flytta runt på whiteboarden. Du kan använda en mus eller pekplatta för att zooma in eller ut på whiteboarden.

2

När du är klar väljer du Klar.

Om du har ändrat dig och vill fortsätta redigera whiteboardtavlan klickar du på Kommentera .
3

Klicka på för att sluta dela whiteboardtavlan.