Mai multe persoane pot edita și vizualiza table albe partajate în același timp. Acestea includ persoane care se alătură de laAplicația Webexpentru Windows, Mac sau web.

Alte persoane din întâlnire pot vizualiza numai tablele albe din întâlnire, inclusiv:

  • Skype for Business și alte aplicații 3rd party

  • Aplicația Webexpentru iPhone, iPad sau Android

  • Puncte finale video bazate pe standarde (SIP, H.323)

1

În timpul unei întâlniri, accesați Mai multe opțiuni , alegeți Tablă albă nouă, iar noua tablă albă este partajată în întâlnire.

  • Culoarea schimbă culoarea markerului.

  • Radieră transformă markerul într-o radieră pentru a elimina editările sau faceți clic din nou pe radieră pentru a selecta Golire totală și a elimina toate editările. Puteți face clic pe Anulare pentru a restaura editările pe care tocmai le-ați șters.

  • Stickies creează și adaugă stickies. Puteți să adăugați text, să schimbați culoarea și să mutați stick-urile în jurul tablei albe.

  • Anularea elimină ultima editare. Puteți continua să faceți clic pe Anulare și să eliminați fiecare editare până când reveniți la ultima tablă albă salvată.

    Pe o tablă albă partajată, dacă cineva selectează Golire totală, anularea nu este disponibilă. Cu toate acestea, dacă selectați Golire totală și nimeni altcineva nu editează tabla albă, puteți face clic pe Anulare pentru a restaura editările.

  • Nu există nicio limită a dimensiunii tablei albe. Utilizați tastele săgeată de pe tastatură pentru a vă deplasa în jurul tablei albe. Puteți utiliza un mouse sau un touchpad pentru a mări sau micșora tabla albă.

2

Când ați terminat, selectați Terminat.

Dacă vă răzgândiți și doriți să continuați editarea tablei albe, faceți clic pe Adnotare .
3

Faceți clic pentru a opri partajarea tablei albe.