Індикатори непрочитаного вмісту все одно відображатимуться, щоб бачити повідомлення, які не переглядалися, а користувачі все ще могли надсилати вам повідомлення.

1.

Клацніть зображення профілю та виберіть Доступність.

2.

Виберіть один із наведених далі варіантів.

  • Виберіть зі списку, як довго ви не хочете, щоб вас турбували.
  • Натисніть кнопку Установити час , щоб вибрати певний час.

3.

Щоб знову змінити доступність на активну, натисніть кнопку Доступність > Очистити, щоб користувачі знали, що можуть зв'язатися з вами знову.

1.

Торкніться зображенняпрофілю, а потім торкніться елемента Доступність.

2.

Виберіть один із наведених далі варіантів.

  • Виберіть зі списку, як довго ви не хочете, щоб вас турбували.
  • Торкніться елемента Настроюваний, виберіть конкретну дату й час.
3.

Щоб знову змінити доступність на активну, торкніться піктограми Доступність > Очистити, щоб користувачі знали, що можуть зв'язатися з вами знову.

1.

Торкніться зображенняпрофілю, а потім торкніться елемента Доступність.

2.

Виберіть один із наведених далі варіантів.

  • Виберіть зі списку, як довго ви не хочете, щоб вас турбували
  • Торкніться елемента Користувацький, виберіть конкретну дату та торкніться Ok, потім виберіть певний час і торкніться Ok
3.

Щоб знову змінити доступність на активну, торкніться піктограми Доступність > Очистити, щоб користувачі знали, що можуть зв'язатися з вами знову.

1.

Клацніть зображенняпрофілю, виберіть Доступність, а потім виберіть зі списку, як довго ви не хочете, щоб вас турбували.


 

Натисніть кнопку Доступність > Очистити , щоб знову змінити доступність на Активну, щоб користувачі знали, що можуть зв'язатися з вами знову.