Filtrer brugere

Du kan filtrere listen for at fokusere på de typer brugere, du vil administrere, f.eks. efter administratorroller eller af brugere, der er Webex Meetings websted.

1

Fra kundevisningen i https://admin.webex.com skal du gå til Brugere.

2

Klik på Filtrer.

3

Vælg filtrene, du ønsker at anvende på listen. Du kan filtrere efter:

  • Administratorer– Filtrer listen baseret på administratorroller, som brugere blev tildelt.

  • Webex-websteder – Filtrer listen, baseret på hvilke Webex-webstedsbrugere er en del af. Dette filter gælder kun for websteder, der administreres med Control Hub, og omfatter ikke tilknyttede websteder. Når du vælger dette filter, tilføjes en kontotype-kolonne til listen for at vise, om brugerne har disse konti:
    • Vært – Brugeren har en Webex Meetings tildelt til vedkommende.

    • Mødedeltager - Bruger kan kun deltage i møder, ikke være vært for dem.

    • Kun administrator – brugeren har en Webex-webstedsadministratorrolle.

    Hvis brugere har konti eller en administratorrolle på flere websteder, vises kolonnen Webex-websted ... for yderligere websteder, og kontotypen kan kun vises som vært, mødedeltager og administrator.

     

    Valg af flere Webex-websteder viser hver kontotype, som brugerne generelt har, og ikke for et specifikt Webex-websted. For at se, hvilke specifikke kontotypebrugere har for et Webex-websted, anbefales det at filtrere efter et enkelt Webex-websted.


 

Listen opdateres automatisk baseret på de filtre, du vælger. Du kan klikke på Nulstil for at fjerne alle filtrene på én gang.

Oplysninger om brugerstatus

Kolonnen Status fortæller dig, om der er brugere i din organisation, som er inaktive, eller som ikke er blevet bekræftet. Brug disse oplysninger til at bestemme, hvilken handling der skal foretages på et bestemt brugerkonto, såsom at gensende bekræftelsesmailen eller fjerne en bruger fra din organisation.

Tjenestelicenser tildeles til brugere, uanset deres status. En inaktiv bruger bruger f.eks. stadig en licens. Du kan fjerne licenser fra en bruger, hvis brugeren ikke længere har brug for tjenesterne.

Brugerstatusser kan være følgende:

  • Aktiv – Dette er den ideelle tilstand for brugere til at være i under normal brug. Brugeren er en del af organisationen (enten tilknyttet fra webstedsadministration eller oprettet af en Webex-administrator i Control Hub) og bruger eller er klar til at bruge deres samarbejdstjenesteydelser. Ingen yderligere administrativ handling er nødvendig.

  • Bekræftet – Brugerens e-mailadresse er bekræftet, men brugeren er ikke logget ind. Deres status skifter til Aktiv, når de logger ind.

  • Ikke bekræftet – brugeren har ikke bekræftet sin e-mailadresse. Du kan sende en anden e-mailbekræftelse til brugeren.

  • Under behandling – brugeren har ikke accepteret en krydsorganisationslicens , der er blevet tildelt dem. Deres status ændres til Aktiv, når de accepterer invitationen og logger ind på Webex-webstedet.
  • Inaktiv – Brugeren er blevet deaktiveret og kan ikke længere tilgå Webex-tjenesteydelser.


     

    Brugere slettes automatisk, hvis de har været i inaktiv tilstand (deaktiveret) i 30 dage.

    Undtagelsen for dette er brugere, som er synkroniseret til Webex fra Active Directory:

    • Når brugere slettes fra AD, og du derefter synkroniserer med Webex, bliver brugerne inaktive, men holdes kun i inaktiv tilstand i 7 dage, før de slettes fra Webex.

    • Når brugerkonti er deaktiveret i AD, og du derefter synkroniserer med Webex, bliver brugerne inaktive og holdes i inaktiv tilstand på ubestemt tid.

Detaljer for handlingskolonne

Du kan foretage ændringer af en brugers status i kolonnen Handlinger.


 

Hvis du bruger Cisco Katalogforbindelse til brugersynkronisering, kan du gensende invitationer til brugere i Control Hub, men du kan ikke genaktivere, deaktivere eller slette brugere. Du skal udføre disse handlinger i Active Directory og derefter synkronisere ændringerne til Control Hub igen.

Afhængigt af statussen er de handlinger, du kan udføre:

  • Send invitation igen– Send bekræftelses-e-mailen igen til brugere.

  • Genaktiverer bruger – Genaktiverer brugere til deres tidligere status.

  • Deaktiver bruger– Deaktiverer brugere og ændrer deres status til Inaktiv.

  • Slet bruger– Sletter brugere fra din organisation.

Administrer brugerstatusser

Du kan administrere brugerstatusser i kolonnen Handlinger i Control Hub.
1

Fra kundevisningen i https://admin.webex.com skal du gå til Brugere.

2

Klik på ikonet ved siden af en bruger.

3

Vælg den handling, du vil udføre.